Behandeling

Periodieke controle en behandeling

Het is belangrijk dat er regelmatig een periodieke controle plaatsvindt. Wij plannen het liefst met u de eerstvolgende periodieke controle al in als u bij ons in de praktijk bent. Kunt u of wilt u dat nog niet vooruit plannen dan sturen wij u een bericht als het weer tijd is voor de periodieke controle.

Indien er problemen in uw mond worden gevonden, worden die met u besproken en als u daarom vraagt kan het behandelplan met de bijbehorende kosten schriftelijk worden vastgelegd.

U kunt bij ons terecht voor vrijwel alle behandelingen die de tandheelkunde biedt.

Wij maken onze kronen en bruggen met behulp van een digitale scanner en maken bijvoorbeeld ook al jarenlang teleskoopprotheses. Een ideale, stevig en duurzame oplossing voor het vervangen van missende tanden en/of kiezen. Een variatie op het in Nederland heel gangbare frame, maar dan zonder die lelijke haakjes en met een betere pasvorm en gunstiger voor de nog aanwezige tanden en kiezen.

Wij bieden geen orthodontie (beugels) en implantaten (het implantaat zelf plaatsen we niet, wel dat wat er daarna op gemaakt wordt).

Wel werken we nauw samen met externe vakkundige en aardige specialisten voor orthodontie en implantologie.